Corset postnatal modelator Cantaloop Cream L

495 lei

în Chișinău: 40 lei

în Moldova: 60 lei

este în stoc
Descrierea

Descriere

Corsetul se adapteaza perfect formelor corpului, realizand o compresie medie asupra taliei si a abdomenului, ceea ce va duce la reducerea circumferintei acestuia cu pana la 2 cm. 

Corsetul a fost conceput pentru a putea fi purtat sub orice tinuta, fiind reglabil si adaptandu-se astfel oricarei siluete.

Caracteristici:

Corsetul realizeaza o compresie medie asupra taliei, a abdomenului si a posteriorului

Contine 8% polyester, 79% polyamide, 21% elastina

Materialul permite trecerea aerului, evitandu-se astfel supraincalzirea

Nu incomodeaza sub nici o forma zona sanilor (poate fi utilizat si de catre mamicile care alapteaza).

Bretelele sunt reglabile, astfel ca se adapteaza oricarei staturi sau siluete

Material mai dens in partea de jos a corsetului, ceea ce il face mai stabil 

Fara cusaturi pentru a putea fi purtat pe termen lung

Corsetul ajuta la refacerea muschilor si implicit a tonusului din zona abdomenului, a taliei si al posteriorului – cele mai afectate zone in perioada sarcinii. 

Instructiuni de intretinere: Se poate spala la masina de spalat – la maxim 40 de grade. A nu se calca. A nu se utiliza masina de uscat rufe.

Cantaloop - Design danez la superlativ!

Cantaloop este leader in designul si productia de lenjerie pentru mamici, dorinta de baza de la care au pornit fiind aceea de a ajuta mamicile sa se bucure de fiecare etapa a maternitatii.

Produsele Cantaloop sunt concepute in jurul a doua valori importante: confortul si starea de bine a mamicilor! Perioada maternitatii este, probabil, cea mai speciala perioada din viata unei femei, tocmai de aceea am creat o serie de produse unice caresa se adapteze nevoilor speciale ale acestei perioade.

Toate produsele Cantaloop sunt certificate Oeko-tex, nu contin substante care ar putea provoca iritatii sau alergii, pentru ca stim ca majoritatea vor intra in contact cu piesea sensibila a bebelusului.