Boxeri postnatale modelatoare Cantaloop Cream XL

450 lei

în Chișinău: 40 lei

în Moldova: 80 lei

este în stoc
Descrierea

Descriere

In timpul maternitatii corpul femeii trece printr-o serie de schimbari, iar greutatea acumulata aduce cu sine deformarea anumitor zone. Tocmai de aceeas, Cantaloop a creat o serie de produse destinate mamicilor, pentru a le ajuta sa recastige forma si tonusul.

Boxerii ajuta la refacerea muschilor si implicit a tonusului din zona abdomenului, a posteriorului si din zona coapselor.

Caracteristici:

Materialul utilizat este microfibra elestica, care permite circulatia aerului

Anumite zone sunt realizate din tesaturi mai dense, pentru a crea efectul de lifting si a ajuta muschii sa-si recapete forma initiala

De asemenea boxerii ajuta si la corectarea posturii lombare, eliminand astfel durerile cauzate de pozitia incorecta a vertebrelor

Talia inalta a fost conceputa pentru a asigura remodelarea corecta a intregii zone a abdomenului

Boxerii pot fi purtati perioade indelungate de timp, inclusive sub haine

Boxerii nu au inserii metalice sau cusaturi evidente care ar putea produce vreun discomfort

Principiul de baza al Boxerilor este ‘compresia mecanica medie’ (un alt tip de masaj) exercitatat asupra testului adipos, a muschilor, a ganglionilor celulitici, etc

In urma compresiei constante, abdomenul, fesele si coapsele revin la forma initiala

Boxerii imbunatatesc considerabil microcirculatia si implicit reduc aspectul de coaja de portocala

Ei actioneaza prin compresie si forteaza pielea si straturile adipoase sa se retraga

 

Fabricat in Slovacia

Contine: 70% Polyamide, 30% Elastan

Instructiuni de intretinere: Se poate spala la masina de spalat – la maxim 40 de grade. A nu se calca. A nu se utiliza masina de uscat rufe. 

Cantaloop - Design danez la superlativ!

Cantaloop este leader in designul si productia de lenjerie pentru mamici, dorinta de baza de la care au pornit fiind aceea de a ajuta mamicile sa se bucure de fiecare etapa a maternitatii.

Produsele Cantaloop sunt concepute in jurul a doua valori importante: confortul si starea de bine a mamicilor! Perioada maternitatii este, probabil, cea mai speciala perioada din viata unei femei, tocmai de aceea am creat o serie de produse unice caresa se adapteze nevoilor speciale ale acestei perioade.

Toate produsele Cantaloop sunt certificate Oeko-tex, nu contin substante care ar putea provoca iritatii sau alergii, pentru ca stim ca majoritatea vor intra in contact cu piesea sensibila a bebelusului.