Geanta pentru maternitate Mamabox Basic

1 099 lei

în Chișinău: 40 lei

în Moldova: 80 lei

este în stoc
Descrierea

Mama Box Basic

 Setul minim din cele disponibile pe site, conține articolele de bază necesari pentru internarea de 3-4 zile în maternitate.

Setul este ambalat într-o geantă încăpătoare de la marca Mama Box cu curea de umăr detașabilă. Pentru comfortul Dvs. am adaugat in setul o trusa compacta.

Puteți adăuga produsele necesare în magazinul nostru

Setul include:

Geanta și trusa de marca Mama Box

Setul este ambalat într-o geantă încăpătoare (48*32*19 cm) de la marca Mama Box cu curea de umăr detașabilă. Pentru comfortul Dvs. am adaugat in setul o trusa compacta.


Setul din brățari ID pentru mamica și bebeluș

1 set

Setul bratari pentru identificare include: bratara pentru mama, bratara pentru bebelus, card pentru patucul. Setul este steril. Fabricat din polietilen non toxic. Culoare la alegere: roz sau albastru.


Pelinci de unică folosință Пелигрин cu lipici 40x60 cm

1 amb / 5 buc

Moi, absorbție bună, sunt comozi la proceduri și la consultația medicului. Suprafața superioară este realizata din material moale țesut, dar cel inferior din peliculă de polietilenă, ce protejează de scurgere.  


Scutec pentu adulți 

2 buc

Marimea: M,L,XL


Absorbante pentru sân Wee Baby

40 buc

În cea de-a 2 - 4-a zi după naștere apare laptele, acesta poate să se elimine în perioada dintre alăptări sau scurgeri. Pentru ca să asigurați igiena și să minimalizați disconfortul este comod să utilizați tampoane pentru sân. Absorbantele moi și subțiri, care i-au forma sânului Dvs., banda autocolantă aderă bine de sutien.


Absorbante postnatale Bella Mamma

1 amb /10 buc

Sunt predestinate pentru igiena mamei în primele zile după naștere. Absorbantele sunt catifelate cu suprafață naturală (suprafețele de plasă sunt excluse în această perioadă), cu formă anatomică și absorbtie maxima.


Absorbante Bella Maxi Nova

1 amb/10 buc

După câteva zile după naștere, eliminările vor deveni mai puțin abile și veți putea cu ușurință să utilizați aceste absorbante. Sunt, mai mici decât cele urologice, dar nivelul de absorbție este același. Suprafață catifelată, care respiră, va reduce disconfortul la minimum, iar banda lată autocolantă vă va asigura fixarea pe lenjerie. Fara miros.


Șervețele umede pentru igiena intimă UNI

1 amb/ 20 buc

Șervețelele umede sunt indispensabile, în special în primele zile de după naștere, atunci când sunt aplicate cusuturi și utilizarea hârtiei igienice obișnuite provoacă disconfort. Sunt hipoalergice, cu miros plăcut, nu conțin alcool.


Șervețele antibacteriale Smile

1 amb/15 buc

Curăță eficient pielea, distrugând 99,9% de bacterii și viruși, dar D-pantenolul nu permite uscarea pielii. În ambalaj comod de buzunar.


Huse protectoare pentru colac WC

1 amb/ 10 buc

Pentru propria încredere în curățenia și siguranța WC-ului utilizați huse de unică folosință pentru WC.


Hârtie igienică sau prosoape de hîrtie (la alegere)

1 rulon

Catifelată, cu trei straturi. Produsă din celuloză .


Batiste pentru nas

1 amb/10 buc

În ambalaj mic de buzunar, utile mereu și oriunde. Fără miros.


Flacon gol 50 ml

2 buc

Pentru confortul Dvs. noi am inclus in set 2 flacoane goale. Puteti să le umpleti cu produse favorite ( gel pentru duș, șampon).


Lama de râs de unică folosință Gillette

1 buc

În cazul în care nu ați reușit să vă pregătiți acasă, noi am inclus în set un aparat de ras de unică folosință. Banda lubrefiantă cu extract de aloe asigură alunecare ușoară și o epilare confortabilă.


Set de scutece (Merries Newborn, Pampers Premium care 1, Huggies Elite soft 1)

24 buc

Acest set oferă oportunitatea de a încerca mai multe branduri de scutece și să determinați, care anume i se potrivesc bebelușului Dvs. Setul include 24 de scutece de trei tipuri diferite


Șervețele umede pentru bebeluș Smile baby

1 amb /72 buc

Șervețelele umede sunt hipoalergene, convin pentru pielea delicată a bebelușului. Curăță eficient pielea și nu o deshdratează. Conțin extracte de Mușețel și Aloe – vera, nu conțin alcool.


Sapun lichid pentru bebeluș Belita Baby Care

260 ml

Săpun lichid pentru copii curața delicat  pielea, hidratează, are un miros plăcut. Un ambalaj cu dozator oferă o curățare confortabilă și folosința economă. Extractul de musetel are un efect antibacterial, calmeaza pielea. Extractul de bumbac îmbunătățește funcția protectoare a pielii delicate a bebelușului.


 Cremă pentru zona scutecului Belita Baby Care

75 ml

În urma utilizării scutecului la copil pot apărea pe piele iritare sau roșeață. Această cremă regenerează eficient erupțiile cutanee și roșeața. Creama are o textură densă  și consistentă, se răspândește și se absoarbe ușor. Are o aromă lejeră, de culoare albă, nu conține coloranți.


Ulei pentru bebeluș "Viantic Baby"

50 ml

Ulei pentru copii cu o formulă îmbogățită, cu extracte de dentiță, mușețel, măcieș și vitamina E. Hrănește și hidratează intens, înlătură eficient iritațiile și protejează pielea sensibilă a bebelușului, lăsând-o moale și netedă. Este ușor de întins pe piele, fiind ideal pentru pielea delicată a bebelușului și cea a mamei.


Suzeta ortodontica cu tetina din silicon Wee baby (0-6 luni)

1 buc

Suzeta cu forma ortodontica orizontala cu inel de siguranța, tetina din silicon - transparenta, antialergica, igienica, fara gust sau miros; materialul nu expira si este foarte rezistent.Biberon din sticlă Wee baby cu tetina din silicon (0-6 luni)

1 buc

Biberonul de sticlă este rezistent la căldură şi la şocuri termice. Prin urmare, poate fi depozitat în frigider, încălzit şi sterilizat. Tetina rotunda din silicon imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon. Culorile la alegere: roz și albastru


Apă plată OM

500 ml

În timpul nașterii nu se recomandă să mâncați, dar să consumați apă este necesar.


Halat de unică fofosință

1 buc

Halat steril pentru oaspeți in camera sau partenerul Dvs in sala de naștere.


Bahile

2 perechi

La internarea în maternitate este necesar să se poarte bahile pentru respectarea normelor de igienă.


Măști sterile

2 buc

Pot fi necesare în secția de internare (în special în sezonul virușilor), punându-vă mască vă veți proteja de bacterii străine.


Mapă pentru acte cu pix

1 buc

În ea puteți să adunați toate actele necesare pentru maternitate (buletin de identitate, poliță de asigurare, carnet de sarcină și altele).


Pungi igienice (pentru deșeuri)

3 buc

Aceste pungi sunt impermeabile pentru mirosuri, sunt comode la utilizare, în particular când este o cantitate mare de deșeuri igienice (scutece, pelinci, absorbante, etc.