Jumpers Baby Einstein Neighborhood Symphony Activity Jumper

3 495 lei

în Chișinău: gratis

în Moldova: gratis

este în stoc
Descrierea

Bebelusul are posibilitatea sa creeze prima simfonie gratie jumperului Symphony de la Bbay Einstein, care ofera o varietate de sunete ale instrumentelor muzicare, precum si un joc de lumini captivant. Zona de activitati a jumperului se poate detasa, asa incat bebelusul va putea lua cu el orinde si oricand, jucaria dorita.

Caracteristici:

  • Jucarii vesele multile: pianul integrat, chitara cu zornaitoare, pasare vesela, omida jucausa, precum si oglinda magica – sunt doar cateva jucarii pe care bebelusul le va experimenta.
  • 4 trepte diferite de inaltime, permit adaptarea jumperului – pe masuta ce copilul creste, asa incat pana si cei mai mici bebelusi vor sta comfortabil
  • Sezutul se roteste la 360 grade, astfel ca bebelusul va avea acces la toate jucariile centrului
  • Scaunul este inalt si captusit, pentru a oferi un confort suplimentar bebelusului
  • Sezutul este usor de detasat si de curatat (la masina de spalat)
  • Varsta recomandata: 6 luni+, pana la 11 kg.

 

Despre Baby Einstein
Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.
Ce le deosebeste de alte jucarii?
Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, numere si natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un ‘Baby Einstein’!
Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila.Toate aceste caracteristici unice fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.