Manusi pentru carucior Womar cafeniu

358 lei

în Chișinău: 40 lei

în Moldova: 60 lei

este în stoc
Descrierea

Mănuși  Womar va avea grijă de căldura mâinilor și vă va permite să rămâneți în aer liber împreună cu bebelușul în vreme rece, vânt și umed. Cuplajul este potrivit pentru toate modelele de scaune cu rotile sau sanie. Ambreiajul este realizat din piele de oaie naturală și acum nu trebuie să atingeți mânerul de gheață al căruciorului.

Avantaje

Oae - termoregulator naturale - în contact cu corpul uman este încălzit la o temperatură maximă de 36.6 ° C, și o menține la un nivel stabil, în ciuda condițiilor din jur, chiar și la temperaturi foarte scăzute. Împiedică hipotermia în timpul iernii sau supraîncălzirea corpului în zilele mai calde.
Hygroscopicitate - lana este suficient de puternica pentru a absorbi o cantitate foarte mare de transpiratie si nu o mai aduce in contact cu corpul. Numai în timpul difuzării, fleacul de oaie dă apă îmbibată și miros, datorită a ceea ce îi menține continuu prospețimea.
Rezistența la apă - lâna nu permite umiditatea din exterior.
Hipoalergenicitatea - vata de oaie este recomandată în special pentru persoanele care suferă de alergii. Datorită lanolinei, lana nu absoarbe praful și umiditatea din exterior.
Materialul din partea superioară a cuplului este o cârpă de densitate mărită cu impregnare hidrofugă. Se poate spăla la mașină la 30 ° C.

Caracteristicile

material: 100% poliester
Izolație: piele de oaie naturală
încuietoare: butoane
dimensiunea întregului muffle: 40 x 31 cm