Pătură moale LaMillou Fairytale Land – Powder Pink (100x80 cm)

990 lei

în Chișinău: gratis

în Moldova: 60 lei

este în stoc
Descrierea

Pătură moale 80×100 „LaMillou” I’m a Rainbow Baby – Rafaello se potrivește perfect pentru mersul pe jos cu orice cărucior, precum și o cuvertură acasă.

Pătură cu față dublă: o parte din bumbac moale, de înaltă calitate. În interior, este umplut cu țesătură din silicon anti-alergic, conferindu-i o ușurință extraordinară și în același timp o căldură plăcută. Poate fi folosit ca copertină în timpul ploilor și plimbărilor de zi cu zi sau în calitate de covoraș moale pe care putem așeza în siguranță copilul. Culoarea bumbacului poate varia din cauza unui lot de producție diferit. Produsul trebuie utilizat sub îngrijirea unui părinte.

De ce este necesar să achiziționați o pătură moale 80×100 „LaMillou” I’m a Rainbow Baby – Rafaello pentru bebeluș sau familia Dvs?

Produsul este cusut manual, cu cea mai mare precizie și folosind materiale de cea mai bună calitate. Ambalat într-o geantă de pânză a companiei „LaMillou” și decorat cu o etichetă de inimă. Va fi un cadou elegant și extraordinar pentru un copil, de ziua de naștere, cumătrie sau alte ocazii plăcute. Puteți alege o pernă pentru a completa pătura!

Dimensiuni: 80 x 100 cm, (+/- 2 cm)

 

Confecționat din materiale de calitate superioară

  • 100% bumbac de cea mai bună calitate, 100% poliester.
  • Umplutura este hipoalergenică, respirabilă din silicon – elastică și moale.
  • Umplutura este cusută în interior pe țesătura exterioară, datorită căreia nu se mișcă în timpul utilizării și spălării.
  • Bumbacul și printul au certificat OEKO-TEX 100 Clasa I.
  • Cusătură estetică și precisă garantează plăcerea pe termen lung.
  • Design rezervat de protecția drepturilor de autor.