Borduri de protectie pentru patut LaMillou Velvet Collection Mint

1 490 lei

în Chișinău: gratis

în Moldova: 60 lei

este în stoc
Descrierea

Protector de pat frumos și elegant. Gros, elegant matlasat pe ambele părți. Îți protejează perfect copilul de rănile din interiorul patului.

Totul a fost confecționat dintr-o țesătură complet nouă – catifea extrem de moale, care o textură unică o face și mai delicată și plăcută la atingere și, prin urmare, este absolut prietenoasă pentru pielea sensibilă a bebelușului. În plus față de senzațiile tactile plăcute, tehnologia avansată a fost utilizată la producerea acestei țesături, ceea ce face ca catifeaua să fie foarte durabilă și respirabilă. Baza este o încurcătură densă din fibre de poliester extrem de subțiri – chiar mai subțire decât mătasa. Produsul trebuie utilizat sub supravegherea unui adult.

Un produs este cusut manual cu cea mai mare precizie și folosind materiale de cea mai bună calitate. Este ambalat într-o pungă de lenjerie de companie și decorat cu o mică etichetă de inimă. Este perfect ca stil și cadou remarcabil pentru ziua de naștere sau o altă ocazie plăcută. Puteți alege o pernă pentru set!

Dimensiune: 60×120 cm