Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Scaun auto Joie i-Trillo Shell Grey, Colectia Cycle (15-36 kg)

Scaun auto Joie i-Trillo Shell Grey, Colectia Cycle (15-36 kg)

În stoc
2450 lei

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Scaunul i-Trillo este certificat R129, acesta fiind un nou Regulament UE privind siguranta pentru scaunele auto pentru copii si clasifica scaunele in functie de inaltimea copilului (cm).

De ce R129 este mai sigur?

  • Ofera o protectie mai buna asupra capului, gatului si coloanei micutului deoarece scaunele sunt supuse testelor suplimentare la impact frontal (viteza de 50 km/h), impact lateral (viteza de 24 km/h) si impact din spate (viteza de 30 km/h)
  • Foloseste manechine performante de tip Q, de inalta tehnologie, cu senzori extrem de precisi si sensibili, special concepute pentru a simula fragilitatea pe care o are corpul unui nou-nascut. Senzorii sunt localizati in zonele critice: cap, gat, torace, pelvis
  • Impune ca micutii sa fie transportati in mod rear-facing pana la 15 luni - Calatoritul in mod rear facing diminueaza forta impactului, protejand astfel gatul si coloana micutului de 5 ori mai mult decat forward facing.

    • Scaunul este certificat R129, ceea ce inseamna si test suplimentar la impactul lateral
    • Certificat i-Size, care garanteaza o potrivire perfecta in masinile certificate i-Size
    • Suportul inalt pentru spate mentine centura de siguranta la locul potrivit si ofera un loc confortabil pentru ca micutii sa isi spijine capul.
    • Ofera protectie suplimentara la impact lateral prin panourile Guard Surround Safety™ 
    • Are cotiere captusite care ii ajuta pe cei mici sa stea cat mai confortabil, indiferent de cat de lunga este calatoria. 
    • Este prevazut cu pernite moi confectionate din spuma de memorie care ofera atat siguranta, cat si confort. 
    • Are o tetiera reglabila in 10 pozitii, cu o singura mana. 
    • Datorita designului sau compact, se pot monta 3 scaune (in modul booster) pe bancheta din spate a oricarei masini (in limita a 135 cm).
    •  Fiind compact si usor, i-Trillo este si usor de mutat dintr-o masina in alta daca va fi nevoie.
    • Ghidajele pentru fixarea in centuri sunt marcate clar, astfel incat montarea scaunului devine foarte simpla. 
    • Este prevazut cu doua suporturi de pahar pliabile
      Scaunul auto i-Size i-Trillo este compact, economiseste spatiu si ofera cele mai inalte standarde de siguranta R129  intr-un cadru elegant, inclusiv protectia la impactul lateral.
      Scaunul auto i-Trillo Shell Grey face parte din colectia Joie Cycle, colectie ce este fabricata din materiale 100% reciclate din sticle de plastic post-consum. Aceste materiale nu doar reduc deseurile, ci ofera si o noua viata materialelor existente printr-un proces care utilizeaza mai putina energie si resurse valoroase.
      Prin utilizarea celor mai bune materiale - de la tesaturi reciclate pana la otel ultrarezistent si aluminiu de ultima generatie - putem reduce deseurile si putem crea un produs care va rezista in timp. Astfel, in 2022 Joie a lansat colectia Cycle, ce include produse din materiale 100% reciclate, realizate din sticle de plastic post-consum.
      Aceste materiale nu doar reduc deseurile, ci ofera si o nouă viata materialelor preexistente printr-un proces care utilizeaza mai putina energie si resurse valoroase. Prin adoptarea unei abordari responsabile fata de mediul inconjurator, Joie Baby demonstreaza angajamentul sau fata de un viitor mai verde si mai sustenabil pentru generatiile viitoare.
      Mai putina risipia, mai mult spatiu - Brandul Joie a reciclat peste 1.000 de tone de plastic intre 2005 si 2018, pentru a proteja calitatea aerului si a solului. Compania se angajeaza sa produca produse durabile si ecologice, avand in vedere impactul asupra mediului in fiecare etapa a procesului de fabricatie.
      Sigur
      Scaunul auto i-Trillo  este extrem de sigur? De ce spunem asta? Este certificat R129 lucru care inseamna o testare suplimentara la impactul lateral si este certificat i-Size, lcuru care garanteaza o potrivire perfecta in masinile certificate i-Size.
      Suportul inalt pentru spate mentine centura de siguranta la locul potrivit si ofera un loc confortabil pentru ca micutii sa isi spijine capul.
      Ofera protectie suplimentara la impact lateral prin panourile Guard Surround Safety™ ceea ce inseamna ca poti calatori fara griji.
      Confortabil
      i-Trillo  este prevazut cu cotiere captusite care ii ajuta pe cei mici sa stea cat mai confortabil, indiferent de cat de lunga este calatoria. Pernitele moi sunt confectionate din spuma de memorie care ofera atat siguranta, cat si confort. Husele scaunului se pot detasa si se pot spala la masina.
      Convenabil
      Extrem de usor de folosit, i-Trillo  are o tetiera reglabila in 10 pozitii, cu o singura mana. Datorita designului sau compact, se pot monta 3 scaune (in modul booster) pe bancheta din spate a oricarei masini (in limita a 135 cm). Fiind compact si usor, i-Trillo este si usor de mutat dintr-o masina in alta daca va fi nevoie.
      Ghidajele atat pentru fixarea in centuri sunt marcate clar, astfel incat montarea scaunului devine foarte simpla.
      Toate caracteristicile produsului:
    • Greutate produs: 5,72 kg.
    • Utilizare: booster i-Size 100-150 cm.
    • Certificare: ECE R129/03.
    • Dimensiuni produs: l 40 x l 47,5-55,5 x h 64-84,5 cm.
Produse similare
Scaun Auto Graco Affix Stargazer
Scaun Auto Graco Affix Stargazer
2450 lei
new
Scaun auto cu isofix i-Size KikkaBoo i-Travel Dark Grey 100-150 cm
Scaun auto cu isofix i-Size KikkaBoo i-Travel Dark Grey 100-150 cm
2450 lei
-9%
Scaun auto cu conexiune IsoSafe Joie Trillo LX Dark Pewter (15-36 kg)
Scaun auto cu conexiune IsoSafe Joie Trillo LX Dark Pewter (15-36 kg)
2750 lei
2490 lei
new
Scaun auto cu isofix i-Size KikkaBoo i-Travel Black 100-150 cm
Scaun auto cu isofix i-Size KikkaBoo i-Travel Black 100-150 cm
2450 lei
Scaun Auto Graco Affix Grey Flannel
Scaun Auto Graco Affix Grey Flannel
2400 lei
Scaun auto JUNIOR FIX 2 i-Size KinderKraft gr. 2/3 (100-150 cm) gri
Scaun auto JUNIOR FIX 2 i-Size KinderKraft gr. 2/3 (100-150 cm) gri
2510 lei
Scaun auto JUNIOR FIX 2 i-Size KinderKraft gr. 2/3 (100-150 cm) albastru
Scaun auto JUNIOR FIX 2 i-Size KinderKraft gr. 2/3 (100-150 cm) albastru
2510 lei
Scaun Auto Graco Affix Chili Spice
Scaun Auto Graco Affix Chili Spice
2400 lei
new
Scaun auto Graco Affix LX Nickel
Scaun auto Graco Affix LX Nickel
2450 lei