Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Pompa de san electrica Neno Perfetto

Pompa de san electrica Neno Perfetto

În stoc
2495 lei

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Pompa de san electrica Perfetto de la Neno este o pompa cu 3 faze care reproduce perfect ritmul natural de alaptare al unui bebelus. Pompa este prevazuta cu dotarea IPX6, ceea ce inseamna ca este rezistenta la apa, astfel incat o puteti utiliza chiar si in dus sau cand faceti baie. Picaturile de apa sau aburul nu vor avea un impact negativ asupra functionalitatii pompei.

REZISTENTA LA APA

Pompa de san Neno Perfetto este prevazuta cu o dotare IPX 6, ceea ce inseamna ca este rezisenta la apa. Puteti s o utilizati chiar si sub jet de apa sau in baie. Acest lucru este de mare ajutor pentru mamici, intrucat atunci cand mamica face baie, este relaxata si este stimulat fluxul de lapte.

UN SET COMPLET

Pompa de san Neno Perfetto vine insotita de o sticla rezistenta la zgarieturi, prevazuta cu tetina, o gentuta pentru depozitare, doua cupe suplimentare pentru pompa, cu dimensiuni de 21 mm si 24 mm, precum si doua recipiente pentru colectarea lapteului care va vor ajuta sa depozitati rapid si usor laptele. Sticla care face parte din set este sigura pentru micuti, pentru ca nu contine BPA. Mai mult decat atat, are rezistenta la temperaturi inalte. Setul este ideal pentru a fi oferit drept cadou in cadrul evenimentelor de tip babyshower.

CONCEPUTA SPECIAL PENTRU MAMICI

Pompa de san Neno Perfetto are 3 faze de colectare a laptelui, dintre care sa alegeti, cu 9 niveluri de ajustare, oferindu-va libertatea de a va personaliza setarile in functie de nevoile dvs. Gratie dimensiunilor compacte si greutatii reduse, Neno Perfetto incape chiar si in poseta. Astfel incat o puteti avea aproape oriunde si oricand. Pompa este usor de incarcat, cu ajutorul cablului tip USB C si cu o baterie care rezista la 4 cicluri complete de extractie. Cupele pompei sunt fabricate din silicon japonez de inalta calitate, pentru confort sporit in timpul utilizarii.

DESIGN INTELIGENT SI ELEGANT

Gratie tehnologiei AIR SUCTION, este imitata miscarea naturala a bebelusului, pentru ca extractia laptelui sa fie cat mai non-invaziva si cat mai placuta pentru mamica. Gratie panoului de tip touch screen, in doar cateva clipe puteti ajusta pompa conform nevoilor voastre. Produsul are un design modern, dar si inteligent, fiind special conceput pentru mamici. Neno Perfetto este prevazuta cu o baterie care va permite sa o folositi pana la 2 ore, ceea ce inseamna 4 cicluri de extragere a laptelui.

STERILIZARE USOARA

Puteti steriliza pompa Neno Perfetto folosind metodele traditionale, respectiv prin fierbere in apa sau puteti folosi produsele din gama Neno destinate dezinfectarii (Neno Vita). In doar 10 minute, sterilizarea este gata!

IGIENICA

Siguranta si igiena inainte de toate! Diafragma si valva care sunt parte din set previn in mod eficient patrunderea lapteului in interiorul pompei. Diafragma creeaza o bariera intre pompa si sticla, iar valva previne ca laptele sa curga inapoi. Acest lucru previne multiplicarea bacteriilor in locuri nedorite.

Specificatii:

 

Greutate: 1.151 kg

Dimensiuni: 25.5 x 24.5 x 10 cm

Timp complet de incarcare: aproximativ 2 ore

Baterie: baterie 3.7 V 1199 mAh

Durata de functionare: pana la 120 de minute

Cablu de incarcare tip USB C

Pompa este rezistenta la apa, gratie dotarii IPX6

Mod de operare: Faza de stimulare L1-L9; Faza de pompare adanca L1-L9; Faza mixta L1-L9

Intrare: 5V 1A

Produse similare
new
Set-starter pentru alaptare Philips Avent
Set-starter pentru alaptare Philips Avent
1887.35 lei
new
Pompa de san electrica dubla Lansinoh
Pompa de san electrica dubla Lansinoh
2990 lei
Pompa de san electrica dubla Neno Bella Twin
Pompa de san electrica dubla Neno Bella Twin
2295 lei
Pompa de san electrica Neno Bella
Pompa de san electrica Neno Bella
1995 lei
Pompa de san electrica dubla Neno Due
Pompa de san electrica dubla Neno Due
2795 lei
new
Pompa de san electrica Lansinoh
Pompa de san electrica Lansinoh
2235 lei
new
Pompa dubla pentru san electrica KikkaBoo Elia
Pompa dubla pentru san electrica KikkaBoo Elia
1895 lei