Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

NAN® Supreme Pro 1 (0-6 luni) 800 g

NAN® Supreme Pro 1 (0-6 luni) 800 g

În stoc
564.10 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Nestle Nan® Supreme Pro 1 este o formulă praf pentru sugari concepută pentru a hrăni copiii sănătoși încă de la naștere atunci când nu este posibil să alăptați. Nu poate fi utilizat ca înlocuitor al laptelui matern în primele 6 luni din viața unui copil. Mixul Nestle Nan® Supreme Pro 1 oferă micuțului tău nutrienții de care au nevoie pentru dezvoltarea lor fizică și mentală echilibrată.

Nestle Nan® Supreme Pro 1 conține 5 HMO® COMPLEX, format din cinci oligozaharide: 2'-fucosilactoză (2'-FL), difucosilactoză (DFL), lacto-N-tetraoză (LNT), 3'-sialilactoză (3'- SL) și 6'-sialilactoză (6'-SL), structural identice cu cele găsite în laptele matern.

COMPLEX DE PROTEINE HIDROLIZATE PARȚIAL OPTIMIZATE, obținut folosind o tehnologie specială, datorită căreia a fost posibilă reducerea semnificativă a potențialului său alergenic. Se absoarbe ușor în intestine.

„LACTOBACTERIA” L. REUTERI¹ - culturi probiotice vii de bacterii.

DHA și ARA² sunt doi acizi grași speciali găsiți în laptele matern. Acid docosahexaenoic (DHA). Utilizarea acidului docosahexaenoic (DHA) contribuie la dezvoltarea normală a vederii la sugarii cu vârsta de până la 12 luni³.


Ingrediente: lactoză, uleiuri vegetale (ulei de floarea-soarelui cu un conținut ridicat de acid oleic, ulei de rapiță cu un conținut scăzut de acid erucic, ulei de floarea-soarelui, ulei de Mortierela Alpina), proteine din zer parțial hidrolizate, un amestec de oligozaharide (2'-fucosilactoză (2 ') -FL) / difucosilactoză (DFL)) (conține lactoză), ulei de pește, glicerofosfat de calciu, fosfat de calciu, bitartrat de colină, clorură de magneziu, lacto-N-tetraoză oligozaharidă (LNT) (conține lactoză), clorură de calciu, citrat de potasiu, potasiu clorură, L-arginină, sare de sodiu oligozaharidă 6'-sialilactoză (6'-SL) (conține lactoză), hidroxid de sodiu, L-histidină, clorură de sodiu, vitamine (C, acid pantotenic, niacină, E, B2, B1, A , B6, acid folic, K, biotină, D, B12), L-tirozină, inozitol, cultură de lactobacili L. reuteri (nu mai puțin de 8,5x105 CFU (CFU) / g (g)), taurină, oligozaharidă sare de sodiu 3 '-sialilactoză (3' - SL) (conține lactoză), L-carnitină, sulfat de fier, sulfat de zinc, nucleotide (citidină, uridină, adenozină, gua nosină), sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu. Ambalat într-un mediu protector.

 

Notă importantă: Alăptarea este cea mai bună nutriție pentru bebeluși și trebuie continuată cât mai mult posibil. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a decide să utilizați formulele pentru sugari.

Produse similare
NAN® Supreme Pro 3 (12+ luni) 800 g
NAN® Supreme Pro 3 (12+ luni) 800 g
564.10 lei
new
Lapte praf Nan Alfare HMO (0+) 400 g
Lapte praf Nan Alfare HMO (0+) 400 g
592.76 lei
NAN® Supreme Pro 2 (6+ luni) 800 g
NAN® Supreme Pro 2 (6+ luni) 800 g
564.10 lei
NAN® Expertpro HA* (0-12 luni) 800 g
NAN® Expertpro HA* (0-12 luni) 800 g
547.05 lei