Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Scaun auto tip inaltator Joie i-Chapp Shale (22-36 кг)

New
Scaun auto tip inaltator Joie i-Chapp Shale (22-36 кг)
Scaun auto tip inaltator Joie i-Chapp Shale (22-36 кг)
Scaun auto tip inaltator Joie i-Chapp Shale (22-36 кг)

Scaun auto tip inaltator Joie i-Chapp Shale (22-36 кг)

În stoc
1450 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Cu ajutorul scaunului de tip inaltator fara spatar i-Chapp iti vei mentine copilul in deplina siguranta atunci cand alegi o calatorie scurta sau de lunga durata. Se poate utiliza de la 135 de centimetri pana la 150 cm. Scaunul auto ofera o inaltare suplimentara pentru a va asigura ca centura masinii este corect pozitionata pe corpul in crestere al copiilor. i-Chapp este foarte usor pentru transferuri mult mai usoare si convenabile dintr-o masina in alta.

Scaunul i-Chapp este certificat R129, acesta fiind un nou Regulament UE privind siguranta pentru scaunele auto pentru copii si clasifica scaunele in functie de inaltimea copilului (cm).

De ce R129 este mai sigur?

  • • Ofera o protectie mai buna asupra capului, gatului si coloanei micutului deoarece scaunele sunt supuse testelor suplimentare la impact frontal (viteza de 50 km/h), impact lateral (viteza de 24 km/h) si impact din spate (viteza de 30 km/h)
  • • Foloseste manechine performante de tip Q, de inalta tehnologie, cu senzori extrem de precisi si sensibili, special concepute pentru a simula fragilitatea pe care o are corpul unui nou-nascut. Senzorii sunt localizati in zonele critice: cap, gat, torace, pelvis
  • • Impune ca micutii sa fie transportati in mod rear-facing pana la 15 luni - Calatoritul in mod rear facing diminueaza forta impactului, protejand astfel gatul si coloana micutului de 5 ori mai mult decat forward facing.
    INSTALARE SI UTILIZARE
    Inaltatorul se poate utiliza de la 135 de centimetri pana la 150 cm, aproximativ 7-12 ani. Se instaleaza in masina in directia Forward Facing adica cu fata la sensul de mers pentru a asiguta o inaltare suplimentara pentru copil. In acest fel, va puteti asigura ca centura masinii este corect pozitionata pe clavicula copilului.
    Instalarea se realizeaza fara ajutorul conectorilor isofix, folosindu-se doar centura masinii. Inainte de a porni la drum trebuie sa va asigurati ca inaltatorul este pozitionat corect pe bancheta si centura nu este rasucita.
  • SIGUR SI TESTAT
    Asigurati-va ca fiecare calatorie pe care o veti face va fi una in siguranta! Scaunul auto i-Chapp a fost supus testarilor reglementarii ECE R129, ceea ce inseamna ca aveti certitudinea unei sigurante depline in cazul unui impact. Inaltatorul a fost testat pentru impactul frontal, lateral si din spate.
    Mai mult, beneficiaza de certificarea i-Size care il face a fi compatibil in vehiculele omologate i-Size. Pe bancheta unei masini de tip i-Size pot incapea 3 scaune i-Chapp.
    Structura si carcasa creste rezistenta si durabilitatea inaltatorului pentru o folosire cat mai indelungata si sigura!
  • CONFORT SI ADAPTABILITATE
    i-Chapp este conceput cu caracteristici de lux in ceea ce priveste materialul folosit. Cotierele pentru suportul bratelor sunt incorporate si captusite pentru a nu crea disconfort in timpul calatoriilor. Materialul  din care este confectionat scaunul este material plin de tip plus care asigura cel mai sporit confort atunci cand copilul este asezat in el.
    Cu toate acestea, sezutul este realizat si din spuma cu memorie pentru o asezare ergonomica. Copilul se poate relaxa, se poate lasa pe spate si este pregatit pentru orice calatorie alaturi de familie.
    PRACTIC SI CONVENABIL
    Cantareste doar 2 kilograme, ceea ce il face un scaun foarte usor de transportat dintr-o masina in alta. Sub suportul de brate se regaseste ghidajul pentru centura care vine in ajutorul copilului si va asigura ca instalarea inaltatorului este corecta.
    Suporturile pentru pahar, cani sau gustari sunt retractabile astfel incat sa poata fi depozitate daca porniti la un drum mai lung sau doar la plimbari in apropiere de oras.
    Husele scaunului inaltator sunt detasabile si lavabile in masina de spalat insa local, se pot intretine cu o carpa umeda.

    • Se recomanda utilizarea de la 135 centimetri pana la 150 centrimetri;
    • Instalarea inaltatorului auto se realizeaza cu ajutorul centurii de siguranta cu prindere in 3 puncte;
    • Scaunul a fost testat conform omologarilor europene ECE R 129 si are certificare i-Size pentru o instalare cat mai corecta pe banchetele masinilor i-Size;
    • Cantareste doar 2 kilograme pentru a fi usor de transportat dintr-o masina in altaș
    • Sezutul inaltatorului este confectionat din spuma cu memorie pentru confort sporit;
    • Orientarea scaunului este in pozitia sensului de mers;
    • Ghidajul pentru centura masinii se evidentiaza sub suportul de brate si asigura parintii ca totul este instalat corect;
    • Suportul pentru gustari este integrat in scaun pe ambele parti;
      Toate caracteristicile:
    • Potrivit de la 135 cm pana la 150 cm (aproximativ 7-12 ani)
    • Greutate: 2 kg
    • Dimensiuni: L: 42,4 cm  W: 45 cm , H: 22 cm
    • Testat conform omologarii ECE R 129
    • Certificat i-Size
Produse similare
-11%
Scaun auto Graco Junior Maxi Iron
Scaun auto Graco Junior Maxi Iron
1350 lei
1195 lei
new
-11%
Scaun auto Graco Junior Maxi Clover
Scaun auto Graco Junior Maxi Clover
1350 lei
1195 lei
-11%
Scaun auto Graco Junior Maxi Eclipse
Scaun auto Graco Junior Maxi Eclipse
1350 lei
1195 lei
-11%
Scaun auto Graco Junior Maxi Black
Scaun auto Graco Junior Maxi Black
1350 lei
1195 lei