Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Covoras de joaca PlayTo 38413

Covoras de joaca PlayTo 38413

În stoc
1830 lei
1480 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei


Copiii mici se simt de obicei confortabili pe podea, unde pot explora liber lumea din jurul lor. Deci, asigurați-vă că bebelușul dvs. este moale și confortabil pe podea. Datorită grosimii de 1,2, covorașul din spumă MATTY este foarte durabil și izolează perfect de frig. Acesta este un covor multifuncțional - îl puteți folosi pentru a preda mersul pe jos sau târâtorul, pentru distracție, relaxare sau ca pat de picnic. Iar când copilul va crește, va deveni un covor moale care va decora orice creșă. Covorul de spumă reversibil MATTY pentru copii cu suprafață antiderapantă (pe partea geometrică) îl va ajuta pe cel mic să cunoască confortabil mediul înconjurător, precum și să-l ajute să se antreneze ridicând capul, precum și să se ridice și să se târască . Este foarte moale, ceea ce face ca exercițiile de întoarcere și încercările de ridicare să fie complet sigure și confortabile. Iar când micuțul tău obosește, MATTY poate fi folosit pentru relaxare sau joacă. Există un model pe o parte care va stimula jocul. Pe de altă parte, se aplică un model geometric, datorită căruia covorul este versatil și se potrivește în orice interior.

 

Securitate:
Fără PVC, netoxic (nu conține PVC, nu este toxic) - covorul de spumă este fabricat din materiale complet sigure pentru copii.
Izolație excelentă - MATTY are o grosime de până la 1,2 cm, deci izolează foarte bine de podeaua rece. Copilul dvs. se va putea juca confortabil pe podea chiar și iarna! În plus, MATTY este ideal pentru utilizarea în grădină.
Latura geometrică are o acoperire antiderapantă care limitează mișcarea covorului pe podea și este ideală pentru a face primii pași
Salteaua are o rezistență foarte mare la deformare datorită stratului de acoperire TPU. În plus, această acoperire asigură eliminarea fără probleme a diferitelor tipuri de contaminare.


Confort:
MATTY este fabricat din material moale, moale. Datorită acestui fapt, bebelușul se poate întinde chiar și pe faianța bucătăriei, iar datorită covorului gros, bebelușul va fi foarte moale și confortabil.
A vărsat copilul tău, bucata de hârtie s-a dovedit din nou prea mică pentru a desena un animal preferat? Sau poate copilul se juca cu mâncarea și covorul s-a murdărit? Este în regulă - ștergeți doar MATTY-ul cu o cârpă umedă!
Funcționalitate:

Dublă - există un model geometric universal pe o parte și un model cu animale, un drum și un râu pe de altă parte, care îl va încuraja pe copil să se joace.
Covorul de spumă MATTY este multifuncțional. Potrivit copiilor din primele zile de viață. Vă va servi pentru anii următori: susțineți dezvoltarea senzorială, ajutați copilul să exerseze ridicarea capului și ajutați-l să învețe să se ridice. În plus, poate fi folosit ca loc de odihnă confortabilă, pentru a te juca cu bebelușul tău sau ca așternut pentru un picnic.
MATTY este versatil - datorită celor două soluții de design, este potrivit atât pentru o cameră pentru copii, cât și pentru o cameră de zi decorată în orice stil.
Este ușor de pliat - îl puteți ascunde cu ușurință sub pat sau în dulap.
MATTY poate fi folosit și ca covor în camera copiilor. De asemenea, îl puteți răsturna într-un model geometric și îl puteți așeza în camera dvs. de zi.
de fabricație

Material: spumă acoperită cu TPU (poliuretan termoplastic)

Parametri:
lungime: 180 cm,
lățime: 150 cm,
grosime: 1,2 cm.
Greutate: 1,53 kg

Parametrii ambalajului / greutate: 152x20x20 cm / 2,64 kg.

Produse similare
-17%
Covoras de joaca PlayTo 38397
Covoras de joaca PlayTo 38397
1790 lei
1480 lei
-13%
Covoras-puzzle Kinderkraft Luno alb/negru
Covoras-puzzle Kinderkraft Luno alb/negru
1560 lei
1360 lei
-19%
Covoras de joaca PlayTo 41565
Covoras de joaca PlayTo 41565
1830 lei
1480 lei
-17%
Covoras de joaca PlayTo 41566
Covoras de joaca PlayTo 41566
1790 lei
1480 lei
-19%
Covoras de joaca PlayTo 38414
Covoras de joaca PlayTo 38414
1830 lei
1480 lei