Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Video-interfon NENO Lui Wi-Fi

Video-interfon NENO Lui Wi-Fi

În stoc
2750 lei

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Neno Lui este un monitor pentru bebelusi in forma de urs cu functie Wi-Fi , controlat prin aplicatia Tuya .

Singurul lucru de care aveti nevoie pentru a utiliza dispozitivul este un telefon cu acces la Internet , datorita caruia puteti observa activitatea bebelusului dvs. de oriunde in lume .

Dispozitivul a fost echipat cu o lumina de noapte , un senzor de masurare a temperaturii si comunicatie bidirectionala , datorita carora nu numai ca veti auzi plansul bebelusului, dar puteti vorbi cu el si prin intermediul propriului smartphone.

Monitorul pentru bebelusi are, de asemenea, un mod de noapte si cantece de leagan si zgomot alb incorporate. Setul include un suport flexibil care permite instalarea usoara si rapida a dispozitivului.

Va prezentam Neno Lui - un monitor electronic modern pentru bebelusi cu Wi-Fi controlat de aplicatia Tuya de pe smartphone-ul dvs., datorita caruia va puteti urmari copilul in timp ce sunteti departe de casa.

Aplicatia ofera multe posibilitati - va permite sa utilizati mai multe dispozitive in acelasi timp - nu doar cu monitorul pentru bebelusi, ci si cu alte echipamente smart home. Aceasta solutie convenabila inseamna ca puteti controla mai multe dispozitive de pe un singur telefon.

Datorita bonei lui Lui, poti avea o previzualizare a camerei copilului tau oriunde te-ai afla - la serviciu sau in magazin. De asemenea, puteti partaja previzualizarea de pe camera cu oricine doriti, iar imaginea va fi transmisa in direct video - dadaca Lui.

Monitorul pentru bebelusi Neno Lui a fost echipat cu o lampa de noapte confortabila care poate fi folosita atat de tine, cat si de bebelusul tau. Daca copilului dumneavoastra ii este frica sa doarma in intuneric complet, lampa incorporata in monitorul pentru bebelusi va lumina usor camera si va face mai usor sa adormi.

Neno Lui are un senzor de temperatura incorporat , datorita caruia poti controla cu usurinta temperatura din camera bebelusului tau. Masuratorile sunt afisate in aplicatia de pe smartphone.

Neno Lui poate canta si cantece de leagan si zgomot alb . Toate acestea pentru a fi mai usor pentru copilul dumneavoastra sa adoarma linistit si placut.

Setul include un suport flexibil care va permite sa montati monitorul pentru bebelusi intr-un loc convenabil.

Puteti - dupa propriile preferinte, sa-l asezati pe rama patutului sau leaganului copilului.

Instalarea este usoara si rapida - doar cateva miscari pentru a schimba pozitia monitorului pentru bebelusi.



Produse similare
Videomonitor Beaba Zen Connect Pearl Grey
Videomonitor Beaba Zen Connect Pearl Grey
2500 lei
Video Monitor Digital Bidirectional Motorola MBP483
Video Monitor Digital Bidirectional Motorola MBP483
2995 lei
Videomonitor Digital + Wi-Fi Motorola PIP1010 Connect
Videomonitor Digital + Wi-Fi Motorola PIP1010 Connect
2995 lei
new
Monitor video KikkaBoo Aneres
Monitor video KikkaBoo Aneres
2990 lei
Video-interfon NENO Avante Wi-Fi
Video-interfon NENO Avante Wi-Fi
2495 lei
Videofon digital Motorola VM481
Videofon digital Motorola VM481
2660 lei