Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Cremă ultra filler HA SPF 50 Levissime 50 ml

Ultra Filler Cream SPF 50 are o textură ușoară, delicată, perfectă pentru orice tip de ten, în special pentru tipurile de ten gras și mixt. Medicamentul nu lasă un film sau un efect de mască albă pe față, pielea se simte confortabil chiar și pe vreme caldă. O combinație inovatoare de filtre UV moderne și trei tipuri de acid hialuronic cu extracte din plante oferă posibilitatea utilizării independente a medicamentului în îngrijirea zilnică cu efect de hidratare profundă, regenerare puternică a tuturor straturilor pielii, un lifting pronunțat și întinerire. efect.

Crema conține o gamă largă de filtre UV chimice moderne și sigure, care protejează eficient pielea de efectele agresive ale întregului spectru al razelor ultraviolete UV-A și UV-B. Filtrele chimice prelungesc acțiunile reciproce, le îmbunătățesc fotostabilitatea, măresc calitatea protecției și permit conservarea acesteia chiar și după contactul cu apa. Ultra Filler Cream SPF 50 oferă un nivel ridicat de protecție SPF!

Medicamentul se bazează pe acizi hialuronici cu molecularitate mare, medie și scăzută, care sunt combinați cu acid nicotinic și poliglutamic (PGA), care oferă un efect unic puternic de hidratare a tuturor straturilor pielii, regenerare pronunțată la nivelul dermului, rezolvă eficient problema deshidratării pielii, ameliorează uscăciunea și peelingul, are efect antiinflamator, are un efect pronunțat de lifting și întinerire, corectează ridurile și cutele, crește elasticitatea pielii, reduce severitatea rozaceei și pigmentării, asigură refacerea eficientă a pielii. proprietăți de barieră ale pielii, accelerând procesele de vindecare și reparare după proceduri profesionale traumatice (peelinguri chimice, resurfacing, tehnici hardware) și factori de mediu agresivi.

O altă proprietate unică a cremei Ultra Filler SPF 50 este activitatea sa antiinflamatoare ridicată, datorită extractului de Physalis inclus în compoziție. S-a dovedit că acest ingredient are efecte farmacologice asemănătoare corticosteroizilor, dar fără consecințe negative. Extractul de Physalis acționează asupra pielii prin modularea stării imunitare și a răspunsului inflamator, provocând efecte asemănătoare corticoidelor, dar se deosebește de hidrocortizon prin creșterea factorului de reparare a pielii, reducerea microcirculației și a temperaturii pielii. Se pare că acest extract oferă un efect antiinflamator puternic, ameliorează senzația incomodă de mâncărime și arsură, reduce umflarea și roșeața și îi permite să acționeze chiar și pe pielea sensibilă predispusă la reacții alergice. Componenta catifelează și calmează pielea, ajută la protejarea acesteia de expunerea la radiațiile infraroșii.

Medicamentul conține aminoacidul Arginine, care este direct implicat în sinteza proteinelor, oferind întinerire naturală și refacere a tuturor straturilor pielii. Funcția principală a argininei este de a participa la sinteza oxidului nitric, de a accelera vindecarea rănilor și a leziunilor și de a oferi un efect antiinflamator de durată. Aminoacidul afectează microcirculația sângelui, furnizează celulelor nutriție și oxigen și, de asemenea, normalizează funcțiile de barieră protectoare ale pielii, stimulează sinteza colagenului și elastinei, crește turgul, întărește cadrul pielii și îmbunătățește semnificativ tenul.

Ceara de albine, ceara vegetală de floarea soarelui și ceara de flori de salcâm conțin componente biologic active unice, bogate într-o gamă largă de vitamine, microelemente și antioxidanți puternici. Aceste componente au proprietăți bactericide pronunțate, ajută la activarea regenerării tuturor straturilor pielii, înmoaie și oferă o senzație mătăsoasă pe piele, fără lipiciune sau mască.

Mod de utilizare: In ingrijirea profesionala: ca etapa de finalizare a procedurilor pe fata si gat pentru a proteja impotriva razelor UVA si UVB, precum si dupa folosirea unor proceduri agresive (peelinguri chimice, lustruire, tehnici de feronerie).
Pentru îngrijirea la domiciliu: dimineața, aplicați 3-4 picături de SER ULTRAFILLER pe pielea pregătită (după curățare și tonifiere) cu mișcări de masaj până la absorbția completă. Apoi, aplicați crema PE ULTRAFILLER CREAM SPF 50. Când faceți plajă, se recomandă utilizarea cremei de mai multe ori pe parcursul zilei.

Produse similare
Cremă de salvare liniștitoare Levissime be.RESCUE 30ml
Cremă de salvare liniștitoare Levissime be.RESCUE 30ml
450 lei
Mască liniștitoare Levissime 200 ml
Mască liniștitoare Levissime 200 ml
480 lei
Crema hidratanta de zi Levissime Aqua Cream 200 ml
Crema hidratanta de zi Levissime Aqua Cream 200 ml
480 lei
Crema pentru pielea problematica Levissime Armony Cream 200 ml
Crema pentru pielea problematica Levissime Armony Cream 200 ml
540 lei
Cremă hidratantă și reparator Levissime Naturals 200 ml
Cremă hidratantă și reparator Levissime Naturals 200 ml
465 lei
Crema nutritiva de noapte Levissime Aqua Cream 200 ml
Crema nutritiva de noapte Levissime Aqua Cream 200 ml
480 lei
Crema inalbitoare Levissime White Cream 50 ml
Crema inalbitoare Levissime White Cream 50 ml
450 lei
Masca hidratanta pentru fata Levissime Aqua Mask 200 ml
Masca hidratanta pentru fata Levissime Aqua Mask 200 ml
480 lei
Serum Complex Levissime Vita C Splendor 30 ml
Serum Complex Levissime Vita C Splendor 30 ml
525 lei