Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Scaun pentru copii KinderKraft FOLDEE verde

Scaun pentru copii KinderKraft FOLDEE verde

1995 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Acest FOLDEE este un scaun înalt pliabil perfect pentru părinții mobili și apartamentele mici. Elegant, mobil și ușor de curățat, acest scaun înalt se pliază într-o singură mișcare. Vrei să mergi undeva? Sau poate copilului tău tinde să se răzgândească și uneori îi place să mănânce în bucătărie și alteori în sufragerie? Cu FOLDEE, aceasta nu este o problemă! Acest scaun înalt a fost proiectat pentru mese confortabile. Are 3 pozitii de spatar si 2 pozitii de suport pentru picioare; Datorită acestui fapt, bebelușul va putea să mențină postura corectă și să se simtă confortabil în timp ce mănâncă. Puteți regla tava în 3 poziții față de șezut și, dacă este necesar, spălați-o sub jet de apă. Scaunul inalt are un ham in 5 puncte, astfel incat bebelusul este intotdeauna in siguranta.

Principalele avantaje

  • Pliere într-o singură mișcare
  • Dimensiuni compacte
  • Reglare spătar în 3 puncte
  • Reglare suport pentru picioare în 2 puncte
  • Masa reglabila

Pliere într-un singur pas

Puteți plia și desface scaunul înalt într-o singură mișcare la o dimensiune compactă, ceea ce face ușoară depozitarea scaunului înalt acasă. Cu FOLDEE, timpii de hrănire nu vă vor surprinde niciodată. Bebelușul cere brusc mâncare? Desfă FOLDEE într-o singură mișcare pentru a fi gata!

Mâner de transport

Mânerul de transport și greutatea ușoară facilitează mutarea scaunului dintr-o cameră în alta. Îți poți hrăni copilul oriunde - în sufragerie, în bucătărie sau în sufragerie. Dimensiunile compacte atunci când sunt pliate vă permit să luați FOLDEE în călătorie.

Masă dublă

Scaunul înalt FOLDEE are o tavă dublă reglabilă. Îl poți instala la una dintre cele 3 distanțe la alegere față de scaun și poți scoate partea superioară pentru a-l clăti sub jet de apă. Masa este testată și aprobată pentru contact direct cu alimentele.

Gamă largă de reglare

Puteți alege cu ușurință un scaun pentru înălțimea copilului dumneavoastră. FOLDEE are 3 poziții pentru spătar și 2 poziții pentru picioare, precum și posibilitatea de a regla distanța față de copil în 3 intervale. Copilul de la o vârstă fragedă va învăța să ia postura corectă în timp ce mănâncă.

Calitate superioară

Scaunul spatios al scaunului inalt este realizat din materiale usor de curatat. Puteți îndepărta cu ușurință chiar și cele mai încăpățânate pete de pe el. Scaunul are curele reglabile in 5 puncte. Sub scaun puteți găsi un coș pentru lucruri mici, precum șervețele umede sau o bavetă suplimentară.

Vârsta/greutatea/înălțimea copilului: 6 până la 36 de luni
Greutate produs: 5,9 kg
Dimensiuni produs: (L x l x H)
Pliat: 58 x 32 x 71 cm
Desfăşurat: 58 x 75 x 93 cm

Produse similare
Scaun de masa  2 in 1 Joie Mimzy Snacker Alphabet
Scaun de masa 2 in 1 Joie Mimzy Snacker Alphabet
1995 lei
new
Scaun pentru copii KinderKraft FOLDEE sur
Scaun pentru copii KinderKraft FOLDEE sur
1995 lei
new
Scaun pentru copii KinderKraft FOLDEE roz
Scaun pentru copii KinderKraft FOLDEE roz
1995 lei
Scaun de masa Joie Mimzy Snacker 2 in 1 Logan
Scaun de masa Joie Mimzy Snacker 2 in 1 Logan
1995 lei