Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Cameră inteligentă/bonă electronică

Cameră inteligentă/bonă electronică

În stoc
938 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

O bonă electronică vă va permite să monitorizați siguranța bebelușului dvs. Aparatul foto produce imagini clare, clare, cu culori vibrante. Un microfon și un difuzor de înaltă calitate fac posibilă comunicarea cu copilul dumneavoastră chiar din dormitorul său.


Folosind aplicația mobilă Tuya

Puteți controla bona electronică de pe telefon sau tabletă. Senzorii camerei inteligente detectează orice sunete și mișcări și vă trimit notificări. LED-urile IR moderne vă permit să utilizați modul noapte, în care bona va înregistra o imagine clară chiar și de la o distanță de 10 metri.

- Bona electronica este echipata cu o camera cu rezolutie Full HD. Datorită unei matrice de 3 MP și unei rezoluții înalte de 1920 x 1080 px, obțineți imagini de înaltă calitate - clare, clare și cu culori vibrante.

- Aplicația gratuită Tuya vă permite să vă conectați la dispozitive mobile folosind doar tehnologia Wi-Fi de 2,4 GHz. Puteți vizualiza imagini de la cameră de oriunde aveți acces la internet.

- Pe lângă o cameră de înaltă calitate, bona este echipată cu difuzor și microfon încorporate. Așa că nu numai că auzi, dar poți și comunica cu bebelușul tău și să-l liniștești de la distanță în momentele de anxietate.

- Dădaca este echipată cu un slot pentru carduri de memorie microSD cu o capacitate maximă de 128 GB. Este suficient să instalați un astfel de card, iar imaginile vor fi înregistrate continuu. Mai mult, le veți putea vizualiza în termen de 20 de zile de la înregistrare. Cardul de memorie NU este inclus.

- Camera inteligentă este acceptată de toate dispozitivele mobile care rulează Android 4.1 sau o versiune ulterioară și iOS 9 sau o versiune ulterioară. Prin urmare, nu contează ce marca de telefon aveți.

- Aplicația Tuya, cu care ne poți gestiona dădaca, este gratuită. Îl puteți descărca gratuit din Google Play sau App Store.

- Dădaca noastră electronică este echipată cu cele mai moderne LED-uri IR. Datorită lor, imaginea va fi clară chiar și noaptea. Tot ce trebuie să faci este să-l așezi la 10 m de copilul tău.

- Controlezi bona complet de la distanță și neobservată. Camera se poate roti - gama sa de mișcare este de 345° pe verticală și 85° pe orizontală. Acest lucru vă permite să vă observați cu calm copilul dintr-o perspectivă mai largă.

- Când copilul dumneavoastră se mișcă sau vorbește, senzorii inteligenti de mișcare și sunet de pe camera inteligentă îl surprind. Veți primi o notificare pe dispozitivul dvs. mobil. Setările pentru această caracteristică pot fi dezactivate în aplicație.

Setul include:

Bonă electronică 1514

Cablu USB + adaptor 230 V

Kit de montare

Manualul utilizatorului

Particularitati:

Full HD 1920 x 1080 3MP

Dimensiuni: inaltime 14,5 cm, latime 7 cm

Wi-Fi 2,4 GHz

Memorie externă de până la 128 GB (cardul microSD nu este inclus)

Interval de mișcare 345 Ѐ și 85 Ѐ

Vizibilitate zi și noapte până la 10 m

Difuzor și microfon încorporate

Detectarea mișcării și a sunetului

Notificări și alerte
https://www.youtube.com/watch?v=BQmLPmrkANs 

Produse similare
new
Monitor video cu Wi-Fi KikkaBoo Lua
Monitor video cu Wi-Fi KikkaBoo Lua
1250 lei
Audiomonitor digital Motorola AM24
Audiomonitor digital Motorola AM24
1135 lei
Audiomonitor digital Motorola AM21
Audiomonitor digital Motorola AM21
900 lei
Audio Monitor Digital Beaba Simply ZEN
Audio Monitor Digital Beaba Simply ZEN
1200 lei
new
Monitor video cu Wi-Fi KikkaBoo Penguin
Monitor video cu Wi-Fi KikkaBoo Penguin
1295 lei