Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Bile senzoriale Babyono 4 buc

New

Bile senzoriale Babyono 4 buc

În stoc
120 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Mingile senzoriale sunt o combinație între o jucărie și un ajutor educațional. Ele ajută la dezvoltarea coordonării motorii a bebelușului și stimulează dezvoltarea simțurilor copilului. Setul contine 4 bile. Fiecare jucărie senzorială este diferită ca culoare și textura. Pe lângă joacă și stimularea curiozității, sunt bune și pentru masaj. Bebelușul le poate mesteca în timp ce își face dinții. Sunt fabricate din silicon igienic. Bilele senzoriale vin într-o pungă practică. Ele pot fi transportate sau depozitate în el.

- Bilele senzoriale vin în diferite dimensiuni și forme. Acest lucru îi permite copilului să exerseze apucarea și mișcările precise ale degetelor. Texturi diferite stimulează receptorii senzoriali.

- Bilele multicolore vor atrage cu ușurință atenția copilului tău, stimulându-i viziunea și curiozitatea față de lumea din jurul lui.

- Mingile sunt ideale pentru jocuri și antrenamente de coordonare. În perioada de târare, bebelușul le poate rula. De asemenea, bebelusul le poate arunca si prinde, antrenand dexteritatea.

- Bilele senzoriale aduc ușurare bebelușului în timpul dentiției dureroase. Acest lucru este influențat de textura lor și de moliciunea corespunzătoare.

- Bilele pot fi folosite pentru un masaj relaxant al abdomenului, spatelui si picioarelor pentru copii si adulti. Masajul calmează și ameliorează tensiunea musculară. De asemenea, te ajută să te relaxezi și să adormi mai repede.

- Geanta inclusă facilitează transportul și depozitarea bilelor senzoriale.


Specificatii tehnice

Material: silicon

Vârsta copilului: 6 m+

Produse similare
Set jucarii pentru baie Nuby
Set jucarii pentru baie Nuby
180 lei
new
Jucarie pentru baie Munchkin Ratusca
Jucarie pentru baie Munchkin Ratusca
116.05 lei
new
Mingile senzoriale Babyono 6 buc
Mingile senzoriale Babyono 6 buc
175 lei
Jucarii pentru baie Babyono Crocodile
Jucarii pentru baie Babyono Crocodile
112 lei
Creioane pentru desen in baie Nuby
Creioane pentru desen in baie Nuby
98 lei