Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Sa: 10:00 - 19:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Sare Epsom pentru baie Plante medicinale 950 g

New

Sare Epsom pentru baie Plante medicinale 950 g

În stoc
160 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

- Ingrijeste si protejeaza pielea, fiind recomandata in cazul eczemelor de asemenea.
- Poseda un efect antibacterian si antiviral dezinfecteaza suprafata tratata.
- Puternic efect exfoliant, indepartand celulele moarte, lasand pielea mai fina.
- Curata si dezinfecteaza pielea si datorita proprietatii sarii de inmuiere a pielii, aceasta devina mai ferma.
- Datorita uleiului esential de plante medicinale, are o multime de efecte vindecatoare.
- Foarte eficienta in prevenirea si tratarea simptomelor racelii, in dureri provocate de luxatii sau entorse, sau in cazul diferitelor accidentari sportive.
- Amelioreaza stresul si are efect revigorant asupra corpului.
- Datorita uleiului esential de plante medicinale, ajuta la tratarea infectiilor si ranilor.
Sarea Epsom este unul dintre acele produse naturale minunate care au in compozitie doar cateva ingrediente (uneori chiar doar unul singur) dar care fac minuni pentru piele, psihic, organism in general.

Aceasta sare o putem regasi astazi in spa-uri specilizare si in centre cosmetice, fiind extrem de boagata in magneziu, care printr-o baie calda cu sare Epsom, este absorbit intr-o proportie foarte mare.

Ingrediente: Magnesium Sulfate UPS 100% (Epsom Salt); Matricaria Chamomilla Oil; Hypericum Perforatum Oil; Calendula Officinalis Oil;

 

Modalitati de utilizare:

Va recomandam cinci variante de utilizare a sarii Epsom, sarea amara.

1. Poate fi folosita pentru exfoliere (peeling), o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de preferinte, dupa dus. Amestecati seara cu gelul de dus si masati pielea inca umeda cu sarea Epsom, prin miscari circulare, pana cand aceasta se absoarbe complet. Clatiti cu apa calduta, uscati, ulterior aplicand crema.

2. Poate fi folosita si pentru o baie a picioarelor, aproximativ 150 de gr, pentru aproximativ 20 de minute.

3. De asemenea o putem folosi si pentru hidratarea parului, amesteca cu sampon/balsam si aplcata pe par, se clateste parul foarte bine dupa aproximativ 20 de minute de la aplicare.

4. Pentru o baie relaxanta se recomanda utilizarea a 300 gr de sare Epsom, care se pune in casa, peste care se lasa sa curga apa calda, temperatura acesteia fiind de 37-38ºC, intr-un jet puternic, pentru a putea dizolva sarea complet. Durata baii cu sare este de aproximativ 15-20 minute.

5. Pentru un efect therapeutic se recomanda utilizarea a 500-600 gr de sare care se pune in cada, peste care se lasa sa curga apa calda intr-un jet puternic, a carei temperature sa fie de 37-38ºC, pentru a se dizolva sarea complet. Durata baii cu sare este de 15-20 minute. Recomadata de 3-4 ori pe saptamana pentru obtinerea efectului dorit.

Sfaturi si recomandari:

Adecvata pentru toate tipurile de piele, avand si efect de hidratare si catifelare iar pielea ramane usor parfumata. Pentru utilizarea de zi cu zi.

Sarea amara, se poate utiliza atat ca si sare de baie, in cada, reducand inflamatiile produse de luxatii, ajutand inclusive sa refacere si recuperare dupa antrenamente sau efort fizic intens, dar poate fi folosita totodata si doar pentru o baie a picioarelor, care ajuta la inmuierea pielii uscata si elimina aspectul de calcaie crapate.

Se poate prepara o “crema” pe care o putem folosi pe pielea uscata si curatata, eliminand lichidele din organism, ajutand la eliminarea acidului lactic, substanta care contribuie la apartia durerilor musculare.

Produse similare
Ulei pentru masaj Viantic cu dozator 1 L
Ulei pentru masaj Viantic cu dozator 1 L
124.70 lei
Spray de corp Yope SUN ATOMS MOOD 150 ml
Spray de corp Yope SUN ATOMS MOOD 150 ml
144.32 lei
Spray de corp Yope HOLY TREE MOOD 150 ml
Spray de corp Yope HOLY TREE MOOD 150 ml
144.32 lei
Spray de corp Yope YUZU COLOGNE MOOD 150 ml
Spray de corp Yope YUZU COLOGNE MOOD 150 ml
144.32 lei