Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Vi: 10:00 - 19:00
Sa-Du: 10:00 - 17:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Nibler-jucarie dentitie Babyono Flower

New

Nibler-jucarie dentitie Babyono Flower

În stoc
88 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Rontul de înțărcare este un asistent indispensabil în învățarea bebelușilor să mănânce. Este ideal pentru a extinde dieta bebelușului și pentru a-l încuraja să încerce noi răsfățări. Cu ajutorul unui ronțăitor, îi poți oferi bebelușului tău în siguranță legume, fructe și alte produse proaspete. Siliconul durabil este ușor de curățat și asigură siguranță la mestecarea alimentelor, eliminând riscul de sufocare. În plus, rozătorul reduce durerea gingiilor inflamate ale bebelușului în timpul dentiției și ameliorează durerea din gingii. Datorită dimensiunilor sale compacte, rozătorul poate fi luat cu tine oriunde, iar mânerul confortabil va încuraja copilul să mănânce independent.


PROPRIETATI:

VARIETATE ÎN DIETA UNUI BEBELUȘI


Introducerea unei varietăți de arome și texturi face cunoștință cu copilul dumneavoastră cu alimente noi și ajută la dezvoltarea obiceiurilor alimentare sănătoase. Datorită utilizării unui rezervor de silicon, copilul nu se va sufoca atunci când încearcă noi alimente solide.


MECANISME DE RUSCIERE


Mecanismul folosit facilitează strângerea și împingerea alimentelor mai aproape de gura bebelușului. Puteți controla în siguranță cantitatea și disponibilitatea alimentelor pe care copilul dumneavoastră le încearcă.


TUNING MAI UșOR


Când bebelușul tău face dinții, gingiile lui pot fi foarte sensibile. Rontul moale din silicon va ajuta bebelusul sa amelioreze durerile cauzate de dentitie.


DESIGN Gândit


Manerul confortabil este ideal pentru mainile bebelusului si il incurajeaza sa manance independent. Aceasta este o soluție convenabilă care vă permite să vă hrăniți copilul oriunde și în orice moment.


SIGUR ȘI UȘOR DE INGRIJIT


Nibbler nu conține substanțe nocive BPA. Designul atent îl face ușor de păstrat curat. Rontul poate fi opărit în siguranță cu apă clocotită sau spălat în apă curentă.


Două mărimi de vârf


In set vei gasi doua marimi de varf (6 si 12 luni), care iti vor permite sa adaptezi produsul la varsta si abilitatile copilului tau.


CUM SE UTILIZA


Specificatii tehnice

Material silicon + polipropilena

Dimensiune produs: 5,5 x 10 cm

Dimensiune pachet: 6 x 6 x 14 cm


Produse similare
Nibler pentru hrănire cu mecanism babyono rotativ Frog
Nibler pentru hrănire cu mecanism babyono rotativ Frog
94 lei
Nibler BabyJem Fruits Orange
Nibler BabyJem Fruits Orange
99 lei
Nibler Babyono pentru pentru fructe cu mecanism rotativ
Nibler Babyono pentru pentru fructe cu mecanism rotativ
100 lei
Nibler BabyJem Fruits Pink
Nibler BabyJem Fruits Pink
99 lei