Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
Lu-Vi: 10:00 - 19:00
Sa-Du: 10:00 - 17:00
Toate categoriile
Mai multe
Mai puține
Toate categoriile

Carucior 2 in 1 KinderKraft Yoxi Green

Carucior 2 in 1 KinderKraft Yoxi Green

În stoc
6775 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

YOXI ușurează sarcinile zilnice de părinte. Acesta este un carucior multifunctional 2 in 1 care te va insoti inca din primele zile din viata copilului tau. Este ușor, agil și foarte manevrabil. Căruciorul YOXI este format dintr-un pătuț mare, cu o saltea moale și un baldachin mare impermeabil UPF50+ cu vizibilitate panoramică, precum și un scaun pentru cărucior care poate fi poziționat înainte sau înapoi.
Căruciorul YOXI poate fi pliat cu ușurință cu scaunul instalat - este ușor, astfel încât poate fi transportat cu ușurință pe scări. Acest cărucior 2 în 1 are un spătar și un suport pentru picioare reglabile, ceea ce îl face ideal pentru dormitul în aer liber. Datorită absorbției totale a șocurilor și roților mari care nu necesită pompare, bebelușul tău va fi confortabil chiar și atunci când se mișcă pe teren accidentat. Căruciorul vine cu accesorii practice: plasă de țânțari pe suport pentru picioare, husă de ploaie, husă pentru picioare, suport pentru pahare, geantă pentru părinți și adaptoare pentru scaun auto care vă vor permite să creați un SISTEM DE CĂLĂTORIE folosind un cărucior dacă aveți deja unul. Și toate acestea într-un singur cărucior!

Principalele avantaje
Carucior 2 in 1
Ușor de controlat - absorbție totală a șocurilor.
Leagan mare cu ventilatie panoramica.
Ideal pentru confort deplin

Particularități
Pe toată perioada de utilizare a căruciorului
Caruciorul YOXI 2 in 1 este conceput pentru copii de la nastere pana la aproximativ 4 ani (22 kg). Natuțul mare, confortabil, cu o saltea moale, a fost conceput special pentru bebeluși, iar atunci când copilul crește, poate fi înlocuit cu ușurință cu un cărucior care poate fi folosit atât înainte, cât și înapoi.

Ușoare și manevrabile
YOXI este foarte usor de impins - atat pe asfalt cat si pe teren mai dificil. Are un cadru din aluminiu care absoarbe șocuri și roți rezistente la perforare care nu vor necesita umflare. Roțile din față pot fi blocate pentru deplasări pe teren accidentat.

Ideal de la nastere
Caruciorul YOXI a fost conceput tinand cont de nevoile copiilor. Leaganul este mare, exista o saltea moale si o husa pentru zilele reci. Gluga are o plasă de ventilație, care va oferi și o vedere panoramică asupra lumii pentru bebelușul întins pe burtă. Leagănul poate fi pliat plat.

Pentru toate conditiile meteo
Gluga din carucior si leagan sunt mari, realizate din material UPF50+ cu plasa de ventilatie. Ambele sunt impermeabile și puteți deschide și un panou suplimentar, care este ideal pentru vreme foarte caldă.

Multe opțiuni de ajustare
În scaunul căruciorului YOXI, suportul pentru picioare și spătarul pot fi reglate. Puteți personaliza căruciorul pentru a se potrivi nevoilor bebelușului dvs., creând un pui de somn în aer liber sau locul perfect pentru a privi lumea trecând. YOXI se adaptează și ție: mânerul reglabil pentru părinte îți permite să reglezi căruciorul la înălțimea ta.

Multifunctional
YOXI se adaptează stilului tău de viață. Scaunul caruciorului este la inaltimea potrivita pentru a putea fi asezat cu usurinta pe o masa, de exemplu intr-un restaurant. YOXI poate fi pliat și dintr-o singură mișcare: căruciorul se pliază spre interior, astfel încât materialul căruciorului să nu se murdărească atunci când îl transportați.

Specificații
Materiale
Cadru durabil
Aluminiu ușor, rezistent la impact
Material cu uscare rapidă
Poliester rezistent la murdărie
Roți rezistente la perforare
Cauciuc cu umplutură cu spumă

Varsta/greutatea/inaltimea copilului 0-22 kg
dimensiunile produsului
Când este desfășurat - cărucior 107 x 89 x 59 cm
Când este desfășurat - leagăn 107 x 97 x 59 cm
Produs pliat 59 x 31 x 73 cm
Lungimea leagănului - exterior 79 cm
Distanța de la sol la gondolă 55 cm
Natuț pliat 43 x 88 x 17,5 cm
Lungimea scaunului în poziție înclinată 95 cm
Latime scaun 29 cm
Diametru roata fata 17 cm
Diametrul roții din spate 25 cm

Produse similare
new
-11%
Carucior multifunctional 2 in 1 Joie Chrome Shale
Carucior multifunctional 2 in 1 Joie Chrome Shale
8990 lei
7990 lei
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Thea Grey
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Thea Grey
8590 lei
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Amani Grey
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Amani Grey
7990 lei
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Amani Black
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Amani Black
7990 lei
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Thea Black
Carucior 2 in 1 KikkaBoo Thea Black
8590 lei