Iepurele în piure de broccoli cu orez este un piure de legume și carne cu bucăți de legume și carne care îl învață pe copil să mestece și sunt o sursă de proteine valoroase, vitamine, minerale și fier, ușor digerabile. Piureul se prepară cu abur fierbinte, iar împreună cu ambalarea în vid a borcanului, acesta păstrează vitaminele naturale pentru o perioadă lungă de timp; produs hipoalergenic cu un număr limitat de componente; fără sare adăugată; cu acizi grași Omega-3 din uleiul de rapiță, care sunt importanți pentru dezvoltarea creierului și a celulelor nervoase. Reglează scaunul.
Utilizare/metodă de preparare: Consultați un medic înainte de utilizare. Este posibilă hipersensibilitatea la componentele produsului. Luați cantitatea necesară de piure (nu folosiți o lingură metalică), încălziți-l și verificați temperatura. Începeți cu 1 linguriță și creșteți treptat cantitatea (la 8-9 luni - 150-170 g pe zi, la 10-12 luni - 180-220 g pe zi, pentru copiii mai mari - după cum este necesar). Cantitatea dată este aproximativă și depinde de vârsta la care începe alimentația complementară și de apetitul copilului.
Ingrediente: apă, orez fiert 23%, broccoli 20%, carne de iepure 8,5%, ulei de rapiță 2%.
Nu conține: sare, gluten, agenți de îngroșare, arome, coloranți, conservanți, OMG-uri.
Instrucțiuni de depozitare: a se păstra borcanele nedeschise la temperaturi între 3°C și 30°C. Dacă nu există vată la prima deschidere a borcanului sau dacă există deteriorări, produsul nu trebuie consumat. Un borcan deschis trebuie păstrat la frigider și consumat cel târziu a doua zi.